PERSOONLIJKE MAKE-up sessies

In samenwerking met Encanto by Melisa

Wil je graag meer weten over het gebruik van natuurlijke make-up? 
Zao Make-up biedt een breed scala aan make-up producten: navulbaar, 100% van natuurlijke oorsprong, biologisch en veganistisch gecertificeerd. 

En hoe kan je beter elk product leren kennen dan door je te laten begeleiden door een professionele make-up artieste? Tijdens deze individuele make-up sessie laat Melisa je op een toegankelijke manier zien hoe je een dagdagelijkse make-up aanbrengt. Melisa zorgt ervoor dat je een stralende look krijgt terwijl er ruimte is voor al je vragen. Samen gaat ze met jou op zoek naar jouw persoonlijke stijl, kleurenpallet en texturen.

wat mag je verwachten?

Tijdens een persoonlijke make-up sessie brengt Melisa een volledige make-up look bij jou aan en krijg je tips en advies over hoe je de juiste producten bij jezelf gebruikt:

  • tips voor het aanbrengen van een dag make-up
  • advies over de producten en kleurtinten die bij jouw huid passen
  • advies over de voordelen van minerale en natuurlijke make-up

Ben je klaar om te stralen?

Lees hieronder de praktische kant:

  • Wanneer: Zaterdag 13 april, je kiest zelf een tijdsslot
  • Waar: Omloop (Kerkstraat 1, 2360 Oud-Turnhout)
  • Prijs: €39 per sessie 

inschrijven

Als je onderstaand formulier invult, ontvang je een bevestigingsmail met het gekozen tijdsslot. Je inschrijving is pas definitief als je ook het inschrijvingsgeld van €39 hebt overgeschreven op het rekeningnummer BE04 1431 1575 2831 met mededeling “volledige naam – make-up”.